מבצעים והנחות בענף הרכב

13.05.12

42 תגובות | תגיות: רכב, מבצע, ענף הרכב, מבצעים, אוטודיפו



הונדה יוצאת במבצע נוסף על רכב הפנאי הונדה CR-V. במסגרת המבצע תציע החברה את כלל רמות האבזור לדגם בהנחות אטרקטיביות: דגם הקומפורט ב-185,900 שקלים (במקום 198,900 שקלים), הספורט ב-204,800 שקלים (במקום 222,900 שקלים) והאקזקיוטיב במחיר של 228,800 (במקום 250,000 שקלים). המבצע מתקיים עד ה-24/05 ומתקיים בכל אולמות התצוגה ברחבי הארץ. 
 
סמל"ת, יבואנית אלפא רומיאו, יוצאת במבצע "ליל מכירות לבן" לדגמי החברה (מיטו וג'ולייטה). המבצע, שבמהלכו תציע החברה מחירים מיוחדים, יחל בין ה-16-18 למאי, כאשר ביום ה' (17/05) ימשך המבצע כל הלילה ועד הבוקר שאחריו. המכירה תתקיים בכל אולמות המכירה ברחבי הארץ. 
 
אוויס יוצאת במבצע חדש לרגל חג השבועות: השכרת רכב לשלושת ימי החג (שישי עד ראשון 25-28 למאי) ב-333 שקלים (במקום 431 שקלים). המחיר הינו לרכב קטן אוטו' (קבוצה B) וכולל מע"מ, כיסוי נגד גניבה כמו גם הגבלה של 900 ק"מ לכלל ימי השכירות.
 
קבוצת הרכב "קל אוטו" יוצאת במהלך חדש למימון לרכישת רכב. מסלול זה שם דגש על מהירות אישור הלוואת המימון, אשר אורכים לרוב כמה שבועות. במסגרת המסלול שמציעה קל אוטו, תאושר הלוואת המימון בתוך 60 שניות. המימון הוא של 80% מעלות רכב חדש או יד שנייה דרך החברה, עם אפשרות לעד 48 תשלומים. הטבת המימון ניתנת באמצעות לאומי קארד ללקוחות כל הבנקים, וניתנת לביצוע בכל סניפי החברה ברחבי הארץ.
בנוסף, החודש מציעה החברה מאות כלי רכב במסלול מימון ללא ריבית: 20% מקדמה והיתרה בעד 48 תשלומים ללא ריבית.   

חברת מכשירי תנועה, יבואנית סוזוקי, מוסיפה גרסאות ומורידה מחירים למספר דגמים של היצרנית. סוזוקי סוויפט ואחותה הקטנה הספלאש, מקבלות גרסאות ידניות מוזלות, מחירם עומד על 77,000 שקלים לגרסה הידנית של הסוויפט ו-69,000 שקלים לספלאש (עם אותו מנוע בנפח 1.2 ל' עם 94 כ"ס). הסוויפט הידנית מעט פחות מצוידת (הויתור העיקרי יהיה על תפעול חשמלי לחלונות מאחור, חישוקים קלים ופנסי ערפל), כאשר גרסה זו תוצע גם עם תיבה אוטו' במחיר של 96,000 שקלים. גם הגרסאות המוכרות של הסוויפט הוזלו עם מחיר שמתחיל ב-100,000 שקלים (במקום 104,000 שקלים בעבר). במקביל מודיעה החברה על הוזלת המשפחתית (הקטנה) סוזוקי SX4 בגרסת האצ'בק. מחירה של זאת בגרסת הבסיס (GLA) יחל ב-106,000 שקלים (לעומת 112,500 שקלים עד היום).
 
צ'מפיון מוטורס, יבואנית סקודה, יוצאת במבצע חדש על המיקרוואן סקודה רומסטר. במסגרת המבצע תוצע לרוכשים גרסת ה-1.4 ל' עם תיבה ידנית (5 הילוכים), במחיר של 84,900 שקלים (לעומת מחיר מחירון של 94,900). המבצע ימשך עד גמר המלאי ויתקיים בכל אולמות התצוגה ברחבי הארץ.   
 
חברת UMI, יבואנית שברולט, ממשיכה במבצע לקראת האביב. במסגרת המבצע תציע היבואנית הנחות אטרקטיביות ותנאי תשלום מיוחדים למספר דגמי החברה, בניהם שברולט ספארק (62,900 שקלים), סוניק (92,900 שקלים), קרוז טורבו (129,900 שקלים) ושברולט מאליבו (149,900 שקלים), שמוצעות בהנחות משמעותיות לעומת מחירי המחירון. המבצע בתוקף במהלך חודש מאי.  
 
חברת סמל"ת, יבואנית פיאט, יוצאת במבצע על הפיאט פנדה החדשה. במסגרת המבצע תציע החברה את מכונית המיני החדשה עם אחריות לכל החיים (האחריות רגילה היא ל-3 שנים ללא הגבלת ק"מ). אחריות זו גם היא ללא הגבלת זמן אך מוגבלת ב-150,000 ק"מ, וניתנת ללקוחות פרטיים בלבד (ולא עוברת הלאה במכירת הרכב). מחיר הרכב לגרסת מנוע 1.2 ל' ותיבה ידנית עומד על 69,990 שקלים. המבצע בתוקף עד סוף חודש מאי (מלאי הרכבים מוגבל).
 
קרסו מוטורס, יבואנית רנו, יוצאת בשיתוף פעולה עם מועדון הצרכנות 'הוט'. במסגרת שיתוף הפעולה יוצעו ללקוחות 'הוט' מגוון דגמים של החברה הצרפתית בהנחות אטרקטיביות, כמו כן תינתן האפשרות לחברי המועדון לשלם עד 30 אלף שקלים בכרטיס ישראכארט הוט. המבצע בתוקף בין התאריכים 1-31 למאי.
 
וולוו יוצאת במבצע חדש על רכב הפנאי שטח ה-XC60, ועל רכב המנהלים וולוו S60. במסגרת המבצע יוצע ה-XC60 ב-299,000 שקלים (במקום 329,000 שקלים), ה-S60 מוצעת החל מ-199,000 שקלים (219,900 שקלים מחיר מחירון). כמו כן תציע החברה אפשרויות טרייד אין לרוכשים ומימון ל-36 חודשים.
 
סיאט יוצאת במבצע חדש על הלאון, הקומפקטית הוותיקה של היצרנית. במסגרת המבצע תוצע הלאון בגרסת 1.8 טורבו (160 כ"ס) עם תיבת DSG, ב-119,900 שקלים. רמת האבזור לדגם שבמבצע כוללת בין היתר חישוקי מגנזיום, בקרת אקלים מפוצלת, בקרת שיוט, פנסי ערפל עוקבי פנייה, מערכת שמע מקורית עם שליטה מההגה ועוד. המבצע לא מוגבל בזמן ומתקיים בכל אולמות התצוגה ברחבי הארץ. 
 
מועדון הצרכנות "חבר", יוצא במבצע חדש בשיתוף חברת לובינסקי, יבואנית פיג'ו וסיטרואן לישראל. במסגרת המבצע שיימשך עד ה-15/5/12, תציע החברה מגוון רחב של דגמים בהנחות אטרקטיביות, אפשרויות מימון מיוחדות והטבות נוספות. 
 
כלל ביטוח תציע הנחה בביטוח רכב לנהגים צעירים. במסגרת מהלך זה, נהגים צעירים אשר יתקינו ברכבם מערכות הגנה מתקדמות – בקרת סטייה מנתיב, אי שמירת מרחק, התראת שטח מת וכו' – יזכו לנחה בביטוח הרכב. כמו כן, מרחיבה כלל את הזכאים להנחה גם למבוטחים המחדשים פוליסות ומעוניינים להתקין את המערכות הנ"ל. המבוטחים יוכלו לבחור כרצונם את מקום התקנת המערכת.

סקודה מודיעה על מבצע חדש לדגמי הפאביה ולסקודה יטי. במסגרת המבצע תציע החברה את סקודה פאביה בגרסת 1.4 ליטר ידנית בשתי רמות גימור – אמבשין וספורט שימכרו עד לסוף חודש מאי תמורת 69,900 שקלים לראשונה ו-86,400 שקלים לספורט. בנוסף מודיעה החברה על מבצע לדגם הפנאי שטח הקומפקטי סקודה יטי. היטי בגרסת 1.2 ליטר ידנית מוצע למשך חודשיים במחיר של 109,900 שקלים (מחירון 114,900 שקלים).

קרסו טרייד אין, העוסקת במכירת כלי רכב משומשים, יוצאת במבצע מיוחד בשיתוף רשת המזון רמי לוי. במסגרת המבצע יוזמנו לקוחות רמי לוי ליהנות מהטבה של 3000 ש"ח לתדלוק ברכישת רכב באחד מסניפי קרסו טרייד אין. כמו כן הטבות נוספות יינתנו לרוכשים במסגרת המבצע כגון אחריות לשנה או 20 אלף ק"מ, ביטוח חובה מתנה לדגמי רנו וניסאן, התחייבות לטרייד אין עתידי ועוד. המבצע יסתיים ב-1/7/12.

הונדה מודיעה על המשכת המבצע על רכבי ההיבריד של היצרן. במסגרת המבצע תציע החברה מבצעי מימון אטרקטיביים על דגמי האינסייט והג'אז. אלו יוצעו במסלול מימון של 50,000 שקלים (אינסייט) או 40,000 שקלים (ג'אז) ל-36 חודשים ללא ריבית והצמדה. המבצע בתוקף במהלך חודש אפריל, ומתקיים בכל סניפי החברה ברחבי הארץ.

פנגו, שירות התשלום על חנייה מהסלולרי, תאפשר למשתמשי האפליקציה לשלם גם עבור שטיפה במכוני שטיפומט. התשלום באמצעות האפליקציה של פנגו יקנה ללקוחות הנחה - 38 ש"ח לשטיפה של רכב פרטי ו-45 ש"ח לג'יפים או כלי רכב מסחריים. בנוסף תכלול האפליקציה גם רשימה של מכוני השטיפה ותאפשר למשתמשים לנווט אליהם באמצעות אפליקציית הניווט Waze.

חברת מוטורספורט, יבואנית אופנועי KTM והוסאברג, מזמינה את רוכבי שני המותגים לטיול אנדורו של 4 ימי רכיבה ברומניה. הטיול הראשון יתקיים בין התאריכים 26 ל-31 במאי, כאשר קבוצות נוספות צפויות לצאת בתאריכים נוספים כמו 1 ביוני, 12 ביולי, 30 באוגוסט ו-4 בספטמבר. הרוכבים ישתמשו בטיול באופנועי 4 פעימות של KTM. מחיר ההצטרפות לטיול עומד על 675 יורו והוא אינו כולל טיסות, ביטוחים או דלק. המחיר כן כולל לינה ושלוש ארוחות ביום, השכרת ציוד, מדריך ורכב ליווי.

וולוו יוצאת במבצע מיוחד לנהגי מוניות. במסגרת המבצע תציע היבואנית 10 דגמי וולוו S40 דיזל (מנוע 2.0 ל', 136 כ"ס), במחיר של 94,990 שקלים (104,000 שקלים מחיר מחירון). אבזור הדגם יכלול בין היתר ריפודי עור, מושב נהג חשמלי, בקרת שיוט, חישוקי אלומיניום ועוד. במסגרת המבצע יינתנו תנאי מימון מיוחדים בפריסה ל-24 חודשים, כמו גם טרייד אין לכל סוגי המוניות ואחריות לשנתיים ללא הגבלת ק"מ (בכפוף לתקנון).

חברת אוויס משיקה מוצר חדש "קוויקי" – השכרת רכב לשעות הערב וסופי שבוע. תחת השם "קוויקי" תציע אוויס השכרות לשעות הערב והשכרות לסופ"ש במחירים תחרותיים במיוחד למגוון כלי הרכב שבצי ההשכרה שלה. השירות פונה לקהל יעד צעיר ויינתן בכל סניפי אוויס ברחבי הארץ.

אודי
ישראל יוצאת במהלך חדשני של ייסוד קהילת חברים עבור לקוחותיה. הקהילה תציע פלטפורמה חברתית המבוססת על רשת האינטרנט, ומציעה מפגשים ואירועים בין הלקוחות, קיום דיאלוגים וכו'. בנוסף תשלב הקהילה מידע ותוכן ייחודים בתחומים שונים, כגון מפגשים והרצאות עם דמויות מובילות מעולם העסקים, טיולי קונספט בארץ ובעולם, אירועי קולינריה ועוד.

חברת "מאיר טרייד אין", יוצאת במבצע למכוניות משומשות על דגמי וולוו. במסגרת המבצע יוצעו לרוכשים מגוון מכוניות מדגמי היצרן בהנחות אטרקטיביות. בנוסף יקבלו הרוכשים חבילת טיפולים תקופתיים חינם ל-3 שנים או ל-60,000 אלף ק"מ (הראשון מבניהם). כמו-כן, מבטיחה החברה לרוכשים טרייד אין עתידי.

יגואר, יוצאת במבצע על מכונית הסלון יגואר XF. במסגרת השקת דגמי 2012 של היצרן, מציעה החברה את דגם ה-XF המחודש בגרסת מנוע 2.2 דיזל (190 כ"ס, תיבה אוט' 8 הילוכים), במחיר של 349,000 שקלים (המחירון הרשמי עומד על 389,000 שקלים).

סמל"ת, יבואנית לנצ'יה, וחברת נטוצ'י, העוסקת בעיצוב מערכות ישיבה לבית, יוצאות בקמפיין משותף לרגל השקת הלנצ'יה אפסילון וקולקציית 2012 של חברת העיצוב האיטלקית. שיתוף הפעולה יימשך למשך שנה בה יוצגו דגמי האפסילון במתחמי נטוצי ברחבי הארץ.

חברת ליסקאר, העוסקת בתחום הליסינג ומימון לרכב, משיקים קמפיין חדש ללקוחות החברה. במסגרת הקמפיין, כל לקוח שיצרף שלושה לקוחות ליסינג לחברה, יזכה לסופ"ש זוגי ברומא. לקוחות שיצרפו לקוח אחד או שניים, יזכו לסופ"ש זוגי בבית מלון בישראל.

חברת מאיר, יבואנית הונדה, משיקה מסלול ליסינג חדש ללקוחות פרטיים – הונדה דירקט (HONDA DIRECT). במסגרת המסלול מציעה הונדה ללקוחות רכב חדש בתשלום חודשי קבוע, עם התחייבות לרכישת הרכב בתום תקופה של 36 חודשים. לדוגמא: הונדה ג'אז 1.2 גיר ידני (99,900 שקלים). תשלום מקדמה בסך 35,586 שקלים והחזר חודשי של 399 שקלים בלבד לתקופה של 36 חודשים, ללא ריבית וללא הצמדה. בנוסף, מציעה הונדה את כל דגמי המותג (סיוויק, אינסייט, אקורד, CR-V, CR-Z) בתשלום חודשי של 555 שקל בלבד ללא ריבית והצמדה. המסלול מוצע בכל אולמות התצוגה של הונדה ברחבי הארץ.

ליגל אופנועים (LEEGAL), יבואנית אופנועי דוקאטי ומותג אופנועי השטח TM "רייסינג", יוצאת בתוכניות מימון חדשות. הלוואה של עד 100% בפריים מינוס 0.5%, כאשר המימון מתפרש על פני 60 חודשים באמצעות בנק דיסקונט. האשראי יינתן לכל הרוכש אופנועים מדגמי 2011/12 של המותגים הנ"ל.
עוד במדור
  • בוגאטי ויירון, למבורגיני אבנטדור, מקלארן MP4-12C ולקסוס LFA (וידאו)

    בוגאטי ויירון, למבורגיני אבנטדור, מקלארן MP4-12C ולקסוס LFA (וידאו)

  • "סובארו החדשה" עכשיו זה מתחיל

    "סובארו החדשה" עכשיו זה מתחיל

42 תגובות לכתבה

לקריאת כל התגובות ברצף
  • 42
    תגובה על קיה ריו החדשה

    ובתגובה ל-36, אני חושב שהרכב הזה קיה קיו החדשה שווה את הכסף ואני חושב שזה רכב טוב וחזק. אני יכול להגיד לך שבדקתי בעוד פורומים שונים, וראיתי שהתגובות הטובות מצדיקות את המחיר ואפשר לראות את זה כאן http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=421599
    ואפילו יש כתבות אחרות בכל מיני אתרים שמצדיקים את זה.

    23.04.12 | 10:11אורן

  • 41
    אמרתי את זה פעם ואני יגיד עוד פעם אנחנו פריירים אז למה לא

    קניתי רכב מסוג פגו 406 שנת 2001 לפני שנה וחצי ואני מרוצה ממנה עד הגג למה ליקנות חדש הרי היבואנים והמדינה כול הזמן מנסים לדפוק אותנו אני לא פרייר ולא יקנה אוטו חדש רק חרם מסיבי שלנו יכול לעזור. נ.ב. קניתי מסוחר רכב את האוטו ותודה לאל שבמרומים אני מרוצה עד השמים תיקנו ישן לא יקרה לכם כלום!!! לא מוכן לממן גנבים נ.ב. גם חבר טוב שלי מהעבודה קנה אצלו והוא מרוצה (סיטרואין סי 3)

    15.04.12 | 23:49gto500

  • 40
    ניסיון לטרייד אין בקלאוטו

    בפרסום של קלאוטו הציעו רכב שברולט אוואו 2008 במחיר מבצע של 33000 שח ללא טרייד אין . ניגשתי לקלאוטו באילת וניסיתי לבצע טריידאין עם סקודה אוקטביה2001 ששוויה היה במחירון מעל 15000 לאחר הסבר מנציג ומנהל סניף אילת, כמעט סגרתי את קניית השברולט ב 39,000 שח וגם להשאיר את הרכב שלי.. פתאום קלטתי! אין .. הם אלופים במכירות וגם אין אמת בפרסומים שלהם

    21.03.12 | 11:34חני

  • 39
    חברת "קלאוטו" בשיתוף בנק דיסקונט, יוצאים החל מהיום (28/8/11)

    28/08/2011?????

    לא מבין, חשבתי שהיום מרץ 2012

    12.03.12 | 06:55שמואל

  • 38
    ל-36

    למה שקיה תרד במחיר? נכון להיום הוא הרכב הכי מבוקש ששומר על הערך שלו למול השאר. אין הגיון בעוד הוזלה שגם כך לדעתי המחיר דיי סביר

    08.03.12 | 17:39דודי

  • 37
    במאיר טרייד אין אחרי שהתקשרתי הקפיצו את המחיר !!!!

    טענו שזאת "טעות", ! שישארו עם המכוניות שלהם ועם הטעויות !!!

    06.03.12 | 12:46אל"י

  • 36
    קיה ריו ידנית החדשה חייבת לרדת במחיר מול הפיאסטה .מחיר ריאלי 65000 שח

    לא יתכן רכב עם מנוע 1200 שנוסע לא רע אבל עלול להשחק מהר ביחס למשקל הריו ימכר ב82000 שח
    רק אתמול שווקו 207 אולטה מאובזרת אוטמאט מנוע מעולה 1600 120 כס ב 86000 שח..

    01.03.12 | 01:09יושרה מוטורית

  • 35
    חבל שלא מייבאים קיה ריו בגרסה סדן 1.2 שיותר יציבה על הכביש.   ל"ת

    ללא תוכן

    26.02.12 | 18:19מיכאל

  • 34
    מבצע יפה על הסיאט לאון. צמפיון יורדים לעם? רק תשפרו את השרות.

    הפעם לפרגן לצמפיון. על המבצעים שלהם לאחרונה על האיביזה והלאון . בתקווה שיבואנים אחרים גם יאמצו את הרעיון יורידו מחירים ויתחברו לעם.

    07.02.12 | 16:54A.M

  • 33
    קיה ריו 1.2 ידני למה 82K ? למה כה יקר יחסית לאיביזה 1.4 ופביה?

    לא מבין מדוע יבואן קיה לא מפנים שרכב עממי פשוט כמו הריו צריך למכור להמונים במחיר שווה לכל נפש. זאת מכוון שצמפיון מוטורס הבינו זאת היטב. איביזה ופביה וגם קלאו נמכרות ב-70K. אז למה על ריו 1.2 צריך עוד 12K יותר ? המילה עושק מוכרת לכם ? לי אין הסבר אחר.

    07.02.12 | 16:37גבי

  • 32
    מבצע "חבר" ביונדאי מתחיל ב15 לינואר 2012   ל"ת

    ללא תוכן

    13.01.12 | 11:53מיכאל

  • 31
    היינו בתערוכה. מנסים לשדר לנו שהם עושים לנו טובה וזהו.

    קיבלנו שירות כזה מזלזל. ממש מבאס.
    כאילו אין מכוניות במקום אחר ושהמחירים שלהם זה פעם בחיים ושאין מכוניות טובות יותר בעולם.

    שמישהו יזכיר להם שיש להם עוד מתחרה או שניים בשוק.

    26.12.11 | 21:20יובל

  • 30
    היבואנים מעלים מחירים לקדם את האינטרסים של חברות הליסינג.   ל"ת

    ללא תוכן

    12.12.11 | 18:30יובל

  • 29
    תגובה ל13 ן 27 - תרמית AUDI נמשכת - טעם של צמפיון

    הם פרסמו כעת A3 1.8 במחיר 159900 וטוענים שאל ישרק דגם מאובזר יקר יותר. אזל ? מדובר בדשמי 2012. לדעתי הם עוברים על חוק אמת בפרסום. לי כצרכן זה הזכיר לי את הטעם של צמפיון. היתה לי בעבר גולף וחווית הטיפול במוסכי החברה לא השאירה לי טעם טוב והשאירה חור בכיס. לפני כחמש שנים שקלתילרכוש גולף וקבלתי לנסיעתמבחן גולף פלום כי זה כמעט אותו דבר.... כמובן שלא רכשתי ואני לא מתכוון לרכוש מוצר של צמפיון עד שמשהו ישתנה בגישה לצרכן בחברה הזאת. צריכים ללמדם לקח כמו לתנובה. אני מתכון להפנות מכתב ל AUDI אם הם יודעים שחברות צכצכים מיצגת אותם בישראלץ

    12.12.11 | 06:42אפי

  • 28
    זלזול באנטלגנציה.....מבצע סיאט איביזה2012 VIP

    רכשתי את הדגם שבמבצע ושילמתי. כשבוע לפני קבלת הרכב הציע לי הסוכן לקבל את הרכב ב-2012 והסכמתי . בתנאי שלא אגלה לאיש. מתברר שהם מציעים את זה לכל הרוכשים. פשוט מעליב ופוגע שהם חושבים שציבור הלקוחות שאנו מטומטמים ואפשר לשקר לנו בעניים ללא בושה. למה לא להיות כנים שקופים ואמתיים ? יותר מכובד לא ? חבל צמפיון.

    08.12.11 | 12:00G

  • 27
    תגובה ל-13

    רק במדינה מטופשת כמו שלנו יכולים לעשות דברים כאלה. אכן מעצבן ומביש .

    26.11.11 | 12:30קובי

  • 26
    מבצע לסיאט איביזה 1.4 69.900 ש"ח בלבד.

    לדעתי המבצע הטוב ביותר הוא של סיאט על האיביזה החדשה... רכב צעיר סקסי ויפה כמו סיאט איביזה במחיר כזה? שווה בהחלט.עד סוף 2011. בהצלחה.

    26.11.11 | 12:16קובי

  • 25
    חבל שאתם לא מעדכנים את המבצעים

    שמעתי שיש הטבות חדשות בקרסו

    22.11.11 | 10:39יוסי

  • 24
    סוף סוף הוזילו את הקליאו אוטומט

    כבר חשבתי לקנות את הידני, אבל אני מעדיף את הדגם האוטומטי עם נפח מנוע גדול יותר שמאפשר מהירות גבוה יותר

    21.11.11 | 16:41רם

  • 23
    איזה מבצע שולט

    קליאו אוטומטית רק ב90 וכבר חשבתי שצריך להתפשר אל הדגמים הידניים שהם יותר זולים

    20.11.11 | 11:28גדי

  • 22
    הדף הזה מבאס. בקושי מתעדכן בזמן שיש מלא מבצעים.

    נקווה שבאתר יתעוררו ויחשבו על הלקוחות שלהם.....הגולשים!!!
    לצערי אני מחפש את מבוקשי באתרי רכב אחרים ומגלה שיש אתרים יותר מעודכנים.

    19.11.11 | 20:26יובל

  • 21
    לצערי מר מנדלבאום צודק עלות הטיפולים הגרמניות לעיתים היא שערורייה של ממש

    לעיתיםממשל עמיתים גם רכב גרמני פשוט כמו פאסט יקר להחריד לטיפול

    19.11.11 | 15:14כצמן

  • 20
    ידידי זה רק קצה הקרחון אני ממליץ על b4 2500 מברזילי= טיפולים זולים ואמינות

    מאוד מאוד מרוצה בדקו על סוכנות ברזילי והמבצעים מוסך שלא קורע אותך במחירים קל לדחוף מכוניות במבצע ואחכ לחגוג על הלקוח במוסך ממליץ לכם לבדוק היטב כמה עולים הטיפולים לרכב ולשמוע מלקוחות אחרים איך היחס במוסך מוסך הגון זה נכס גדול

    19.11.11 | 10:07מנדלבאום

  • 19
    אלפא רומיאו

    מה אני אגיד לכם
    מבצע בתחת שלי
    אלק 3 ימי מכירות חסר תקדים
    עשו טובה שהורידו 3 אלף שקל על הגולייטה
    ודוחפים איבזור מהחלל החיצון באלפי שקלים
    חשבתי יעשו הנחה של איזה 10 אלף
    8 אלף
    יתנו מתנות משהו לעשות אותי מרוצה
    עושים עליי פוזות
    נתנו לי מיץ תפוזים ועוגיות חשבו שאני אתלהב
    זה יום מכירות זה?
    זה יום עבודה בעניים ימעפנים חפשו תחברים שלכם

    16.11.11 | 22:49יוסי

  • 18
    ישראCAR

    איזה מבצעים ? גונבים אותנו בכל מבצע
    אין מתנות בחינם בארץ
    נוכלים ומושחטים נמעסתם

    06.11.11 | 13:29ישראל

  • 17
    ישראכאר

    אין על ישראכאר המחירים הכי טובים בשוק הרכב
    *8595

    06.11.11 | 13:22יוסי שומר

  • 16
    מבצעים לקראת הקיץ?

    לא ברור לי איך בכתבה שמתפרסמת לקראת סוף אוקטובר מדובר על מבצעים לקראת הקיץ. לאיזה קיץ הכוונה?

    27.10.11 | 18:21מבינדבר

  • 15
    ל6

    אתה מטומטם האירופאים אילו הרכבים הכי טובים שיש ולא כמו הניר היפני

    12.10.11 | 18:13גיא

  • 14
    כל הכבוד לחברת אלבר

    ככה עושים ירידים! סופסוף במקום להתרוצץ ממגרש למגרש אפשר לראות הכל במקום אחד

    05.10.11 | 12:06yussi

  • 13
    תרמית אודי של צ'מפיון מוטורס

    שימעו ולא תאמינו:

    בעקבות פירסומי צ'מפיון מוטורס על מבצע אאודי A3 1.2 ב- 139,000 ש"ח, הגעתי היום (14.9.2011) היום הראשון למבצע, לאולם התצוגה של צ'מפיון מוטורס בהרצליה-פיתוח בכוונה לרכוש את האודי הנדונה ב- 139,000 ש"ח.

    כשהגעתי לשם נאמר לי לתדהמתי שאין במלאי את המכונית הנ"ל (להזכירכם, הגעתי ביום הראשון של המבצע) ושלמעשה מה שאפשר באמת לרכוש זה רק את המכונית הזו מאובזרת ובמחיר של 159,000 ש"ח. בקיצור בלוף. נציג המכירות אמר שהיא כבר לא במלאי זה מספר ימים. כשאמרתי לו שיש פה מעבר לחוסר-אתיות ממש תרמית הוא ציין שכתוב בפירסומים שזה "עד גמר המלאי" וחייך חיוך שאינו משתמע לשני פנים.

    מבצע על מכונית שעוד לפני תחילת המבצע אינה במלאי - אם זה לא הטעיה שלא בתום לב אז מה כן?

    עצוב ומקומם שחברה כמו צ'מפיון מוטורס מרשה לעצמה להשתמש בתרמית פירסומית נכלולית בוטה כזו.

    15.09.11 | 00:45ארז

  • 12
    מבצע פגו

    לפחות תהיו מדויקים במה שאתם רושמים לגבי מערכת המולטימדיה.....בלי BT בלי GPS ובטח שבלי שני מסכים

    30.08.11 | 18:47בעל 308

  • 11
    חיסכון בדלק

    מי מאיתנו לא נתקף עצבים/כעס/חרדה או כל תגובה אחרת בכל סוף חודש בו אנחנו שומעים על עליית מחירי הדלק?
    אני גיליתי אחלה דרך לחסוך בדלק-ובכסף. התקנת מוצר פשוט שחוסך בכל תדלוק...
    מי שמעוניין לשמוע עוד פרטים שיכנס לאתר של החברה

    www.delek.biz/

    יום טוב
    (אני נוסע ביונדאי אלנטרה ויש חיסכון של 17%)

    20.07.11 | 13:58טל יוגב

  • 10
    חיסכון בדלק

    מי מאיתנו לא נתקף עצבים/כעס/חרדה או כל תגובה אחרת בכל סוף חודש בו אנחנו שומעים על עליית מחירי הדלק?
    אני גיליתי אחלה דרך לחסוך בדלק-ובכסף. התקנת מוצר פשוט שחוסך בכל תדלוק...
    מי שמעוניין לשמוע עוד פרטים שיכנס לאתר של החברה

    www.delek.biz/

    יום טוב
    (אני נוסע ביונדאי אלנטרה ויש חיסכון של 17%)

    20.07.11 | 13:58טל יוגב

  • 9
    אחלה חדשות מקומיות!. מבקש אם לא קשה לך, להוציא עידכון כל שבועיים.   ל"ת

    ללא תוכן

    12.07.11 | 17:23בןבן

  • 8
    מכוניות קטנות

    אני מעוניין לקנות מכונית קטנה לאישתי לנסיעות רק בעיר, על איזו אתם ממליצים? אלטו, I10, קיה פיקנטו או אולי יש אחרות? אני מחפש רק אוטומטיות, אגב שמעתי ש-I10 הינו רכב גניב שיש לגביו המון "הזמנות" האם נכון?
    תודה מראש לכל מגיב שיגיב

    28.06.11 | 16:39נהגוס

  • 7
    הנחה ל-סוזוקי, + הבהרה לקודמי..

    ההנחה של כ- 7000 ש"ח בסוזוקי, ניתנים לעובדי משרד-החינוך (מורים,גננות ומנהלה)- וכן לכוחות הביטחון, שוטרים,שב"ס ועוד.

    28.06.11 | 06:02avihasi

  • 6
    הכל בלוף

    לא הייתי קונה רכב ארופאי גם אם יתנו לי אותו בחמישים אחוז הנחה

    24.06.11 | 02:02אלי

  • 5
    ל-4

    אתה טיפש! מי קונה אלטו לנסיעות בינעירוניות?! וחוץ מזה שהרבה מצריכת הדלק מושפע מסגנון הנהיגה ותנאי הדרך. שמעתי מספיק אנשים שמגיעים ל1 ל19 עם האלטו שלהם.

    21.06.11 | 23:28ירושלמי

  • 4
    ל3

    גם אני קניתי אלטו בהנחה של הוט. ואני מצטער על הרגע הזה אני נוסע 100% נסיעות מחוץ לעיר ובכל זאת היא עושה 1 ל17 ...חרא אוטו (היתה לי סקסו ישנה יותר חסכונית ויותר נוחה )

    21.06.11 | 20:11גרגי

  • 3
    ל-1 ו-2 תפסיקו לברבר ברשת

    יש הנחה לחברי מועדון הוט על רוב דגמי סוזוקי. קיבלתי את ההודעה הבייתה.
    גם את הרכב הנוכחי שלי קניתי לפני כ-4 שנים בסוזוקי בהנחה של הוט ואף אחד לא צחק עלי. קיבלתי אשכרה הנחה של 7000 שקל.

    31.03.11 | 12:00אא

  • 2
    אין הנחה בסוזוקי!!!

    צחקו עלייי כי אני שמ....עתי ממכם שיש הנחה

    13.03.11 | 19:47שמנדריק

  • 1
    יש חוסר דיוק בכתבה

    ההנחה של מועדון צרכנות הוט היא בכלל על מכוניות פיג'ו

    02.03.11 | 19:36אלון