רכבי שטח מאפשרים לנוהגים בהם את החופש לרדת מהאספלט ולטייל לעומק הטבע. העניין הוא שלאחר (או במהלך) טיול ארוך צריך גם לאכול – טיולים ואוכל תמיד משתלבים זה בזה באופן טבעי.
 
למזלם של הג'יפאים רוב רכבי השטח בעלי ממדים נדיבים ומאפשרים העמסת ציוד רב – כולל שולחן, גזייה, כלי בישול ומזון – וזה בדיוק מה שעשה דני פרומצ'נקו כשיצא לטייל עם טויוטה לנד קרוזר בשטח. אליו הצטרף השף אבי ביטון – דני היה אמון על השטח, אבי על האוכל.
 
מסלול הטיול עבר בדרך בורמה – הדרך שפרצה את השטח לירושלים הנצורה. הדרך מאתגרת, מיועדת לרכבי שטח רציניים – אל תתפתו לנסות לחצות אותה עם רכבי פנאי רכים. הנופים, במיוחד בתקופה זו של השנה, משגעים.

מטיילים ואוכלים – טויוטה לנד קרוזר בדרך בורמה

 
עד לפה דיברנו על הטיול, אבל כאמור בסוף הדרך השניים תכננו גם ארוחה טובה עם נוף קסום. זה הזמן לציין שבצד הדרך ניתן למצוא עשבי תיבול (רק את אלה שמותר לקטוף!) שיוסיפו ארומה וטעם לכל. אז איך יצא בסוף? צפו בווידאו.

מטיילים ואוכלים – טויוטה לנד קרוזר בדרך בורמה