פולאריס RZR800 S – מכירות מרשימות

יבואני פולאריס מכרו למעלה מ-170 יחידות של רכב הפנאי הייחודי שלהם, למרות תג מחיר לא ממש זול

רק לפני כחודשיים, בתזמון שלא נראה כמוצלח במיוחד לנוכח המצב הכלכלי המדרדר, השיקו יבואני פולאריס בארץ את רכב הפנאי/באגי ספורטיבי החדש שלהם – ה-RZR800S. מדובר במעין באגי ספורטיבי, המבוסס בחלקו על הטנדרון 'ריינג'ר' הוותיק של פולאריס המצוייד במנוע 800 סמ"ק המוכר מדגמי הטרקטורונים החזקים יותר של היצרן האמריקני והמיועד בעיקר למטרות פנאי ופאן. ארגז אחורי קטן וצמד מושבים אמורים להעניק ל-RZR (או בקיצור: רייזר, Razor) גם יכולות עבודה וניידות במגוון שטחים עם מטען.

לאחר כחודשיים מיום ההשקה מדווחים בד.ל.ב מוטוספורט (היבואנית; חברה-בת של לובינסקי) בגאווה על מכירת למעלה מ-170 RZR-ים – נתון מרשים במיוחד בעיקר בהתחשב במחיר: 100,000 שקל ליחידה! מהחברה מדווחים כי ב-10 ימים הראשונים לבדם נמכרו 78 כלים.
 
"ב'רייזר' החדש מתעניינים מקצוענים, גברים אוהבי שטח וגם לא מעט נשים, שהשטח עושה להם את זה. רובם עצמאיים ממעמד כלכלי גבוה", מסביר קובי כהן, מנכ"ל ד.ל.ב מוטוספורט, את הרוכשים הפוטנציאליים של ה-RZR.

Cookies icon אתר אוטו משתמש בעוגיות

לידיעתך: באתר זה נעשה שימוש בקבצי Cookies ובכלים דומים כדי לספק לך חווית גלישה המותאמת ומבוססת על נתוני הגלישה שלך באתר. המשך הגלישה באתר מהווה הסכמתך לשימושים אלו על-פי לתנאי השימוש ומדיניות הפרטיות.