חברת 'דנגל' (Dangel) הצרפתית, אשר נוסדה בשנת 1980 ומתמחה בהסבת רכבי פיג'ו וסיטרואן להנעה כפולה, הציגה יחד עם 'סטלנטיס' את גרסת ההנעה הכפולה החדשה של אופל קומבו. דגם זה שווק בעבר באירופה בגרסת הנעה כפולה, אולם הגרסה העדכנית מחדשת בכמה תחומים.

ראשית, מדובר למעשה בערכה חיצונית המאפשרת הסבת כלי רכב תואמים להנעה כפולה, זו תוצע גם בכלי רכב חדשים הנקנים מן היצרנית אך לא רק. בנוסף, גרסת ההנעה הכפולה תוצע בשני אורכי מרכב – רגיל או ארוך (440-475 ס"מ), וגם זה חידוש להיצע של הדגם. הגמישות החדשה בהתאמת הכלים להנעה כפולה מתאפשרת בזכות החידוש המרכזי: שימוש במנוע חשמלי להנעת הגלגלים האחוריים.

העיקרון דומה למה שכבר עושה סטלנטיס בעצמה עם גרסאות ההנעה הכפולה של ג'יפ אוונג'ר ואלפא רומיאו ג'וניור. אלא שבמקרה של רכבי הפנאי הקטנים מדובר בשילוב המנוע החשמלי מאחור אל מערך היברידי-מתון קיים המבוסס על מנוע ה-1.2 ל' (טורבו-בנזין) החדש של הקבוצה. 

במקרה של אופל קומבו, מנוע הדיזל המוכר של היצרנית (1.5 ל', טורבו, 130 כ"ס) משמש כבסיס להנעה ואליו יוסיפו סטלנטיס ודנגל מערך חשמלי הכולל כמובן את המנוע אשר יוזן מסוללה גדולה יחסית בקיבולת 4.8 קוט"ש. המערך החשמלי מתממשק באופן מלא אל מערכות הרכב הקיימות, כולל בקרות המשיכה והיציבות, וזאת כדי לנהל בצורה יעילה את שילוב הגלגלים האחוריים למאמץ ההנעה. 

בנוסף, לצד השינויים והשיפורים של מערכת ההנעה, קומבו 4X4 זוכה גם להגבהת מרכב נאה של 9 ס"מ ביחס לקומבו רגיל. להשלמת היכולת בשטח, בדנגל מדווחים גם על מיגון קל לגחון באזור תא המנוע, תיבת ההילוכים ומיכל הדלק.

למרות שזה עדיין לא אושר רשמית, הערכה החדשה אמורה להתאים גם לשאר אחיו לפלטפורמה: סיטרואן ברלינגו, פיג'ו פרטנר, פיאט דובלו וטויוטה פרו אייס סיטי. בנוסף, בעתיד הלא רחוק צפויות דנגל וסטלנטיס להציג גרסה של ערכה זו התואמת גם לכלי הרכב המסחריים הגדולים יותר של היצרנית דוגמת סיטרואן ברלינגו ודומיו.