4 יחידות אודי A8 ילוו את האפיפיור במהלך ביקורו בארץ

צ'מפיון מוטורס, יבואנית אודי, זכתה במכרז לאספקת 4 כלי רכב משוריינים לליווי משלחת האפיפיור שתסייר בישראל. שוויה של כל מכונית נאמד ב-4 מיליון שקלים

האפיפיור, בנדיקטוס ה-16, צפוי לקבל ליווי משוריין מיוחד בעת ביקורו בארץ בשבוע הבא. צ'מפיון מוטורס, יבואנית אודי, זכתה במכרז של מנהל הרכב הממשלתי לאספקת 4 כלי רכב משוריינים לליווי משלחת האפיפיור. השיירה כוללת 4 דגמי A8 בצבע שחור עם מנוע W12 בנפח 6.0 ליטר.

מעבר ליכולת המכונית להגן על נוסעיה מפני התקפות מזוינות מבחוץ, היא כוללת גם: מנגנון של דלת מפלט המאפשר לשחרר את כל צירי הדלתות במקרה של התהפכות, מערכת כיבוי אש אינטגראלית ומערכת תקשורת ייעודית שתאפשר לאפיפיור לברך ולתקשר עם האנשים מחוץ לרכב. שוויה של כל מכונית נאמד ב-4 מיליון שקלים.

ארבעת כלי הרכב המשוריינים הגיעו השבוע לישראל היישר ממפעלי אודי בגרמניה במסגרת הזמנה מיוחדת שביצעה היבואנית. בתום הביקור יוחזרו כלי הרכב למפעלי היצרן.

Cookies icon אתר אוטו משתמש בעוגיות

לידיעתך: באתר זה נעשה שימוש בקבצי Cookies ובכלים דומים כדי לספק לך חווית גלישה המותאמת ומבוססת על נתוני הגלישה שלך באתר. המשך הגלישה באתר מהווה הסכמתך לשימושים אלו על-פי לתנאי השימוש ומדיניות הפרטיות.