קריאה לתיקון (ריקול) – פורד אקספלורר למוסך

בעלי פורד אקספלורר מהשנים 2011-2017 נקראים למוסך

דלק מוטורס, יבואנית דגמי פורד לישראל, תזמן 2,589 רכבי פורד אקספלורר שיוצרו בשנים 2011-2017 למוסכי הרשת לבדיקה.
 
הסיבה לקריאה: חשש לפגם בנקודות החיבור של זרועות המתלה האחורי – דבר שבתנאי נהיגה מסוימים עלול להביא לכשל הזרועות. במידת הצורך יוחלפו הזרועות. משך העבודה – 1.5 שעות.
 
חשוב לשים לב כי כל פעולה הקשורה בקריאה לתיקון, ובכלל זה בדיקה, תיקון או החלפת רכיב, מבוצעת ללא כל תשלום מצד בעל הרכב. התקנות בישראל קובעות עוד כי חובה לבצע את התיקון בתוך שישה חודשים. בעל רכב שלא ייענה לקריאה לתיקון, לא יוכל לחדש את רישיון הרכב – תקנה 306 (א) – לבצע מבחן רישוי שנתי ("טסט") או להעביר בעלות – תקנה 306 (ג).

1583928
 
בעלי כלי הרכב המדוברים יהיו יכולים לבדוק אם הרכב שברשותם נכלל בקריאה לתיקון באמצעות אתר השירות של היבואן. הזמנה לביצוע הבדיקה עבור בעלי כלי הרכב הרלוונטיים תישלח גם בדואר, עם הגעת חלקי החילוף הנדרשים למלאי היבואן.

Cookies icon אתר אוטו משתמש בעוגיות

לידיעתך: באתר זה נעשה שימוש בקבצי Cookies ובכלים דומים כדי לספק לך חווית גלישה המותאמת ומבוססת על נתוני הגלישה שלך באתר. המשך הגלישה באתר מהווה הסכמתך לשימושים אלו על-פי לתנאי השימוש ומדיניות הפרטיות.