רכבי השטח של לנד רובר התגייסו לטיול למען ילדים חולי סרטן

מועדון לנד רובר, יחד עם יבואנית המותג, חברו לעמותת עזר מציון לטובת טיול שטח מיוחד לילדים חולי סרטן

חברי מועדון הלקוחות של מותג לנד רובר, יחד עם יבואנית המותג, חברת המזרח, יצאו אתמול (א') לטיול מיוחד בשיתוף עמותת עזר מציון. בטיול הסיעו חברי המועדון כ-100 ילדים החולים בסרטן ובני משפחותיהם, כחלק מקייטנה שמקיימת עמותת הצדקה.

בטיול השתתפה גם סיון שראל, מנהלת מותג רכבי השטח בחברת המזרח. "כל שנה מחדש אנו חווים התרגשות רבה כשרבים מחברי מועדון הלקוחות מגיעים ומתייצבים מיד כשנודע להם על הפעילות המבורכת של העמותה", אמרה שראל. "זוהי זכות גדולה לקחת חלק ביוזמה המרגשת".

הטיול המיוחד יצא לדרך בהשתתפות יותר מ-100 בעלי כלי רכב מדגמי השטח של לנד רובר. הוא החל בתחנת הכוח "אורות רבין" בחדרה, אליו הגיעו הילדים ובני משפחותיהם מכפר הנופש הצבאי בגבעת אולגה, בו נערכת קייטנה באורך של שבוע בניהול עזר מציון. מנקודת המוצא בחדרה השיירה יצאה לטיול שטח באזור נחל דליה ונחל התנינים.

זוהי השנה ה-18 בה מתקיים הטיול בשיתוף חברי מועדון לנד רובר.

1620451מנהלת מותג לנד רובר ישראל, סיון שראל (משמאל) עם חברת המועדון אן מנינג
 

Cookies icon אתר אוטו משתמש בעוגיות

לידיעתך: באתר זה נעשה שימוש בקבצי Cookies ובכלים דומים כדי לספק לך חווית גלישה המותאמת ומבוססת על נתוני הגלישה שלך באתר. המשך הגלישה באתר מהווה הסכמתך לשימושים אלו על-פי לתנאי השימוש ומדיניות הפרטיות.