רכבי הסלבס: במה נוהג סוכן העל רוברטו בן שושן?
עם ייצוג לכל השמות החמים בשוק הדוגמנות, הבידור והספורט הישראלי וזרועות שנשלחות גם לסוכנויות מעבר לים, הסוכן רוברטו בן שושן בהחלט בחר במכונית שלא תפספסו
סוכן הדוגמניות והטאלנטים רוברטו בן שושן, דמות דומיננטית בתעשיית הבידור הישראלית מזה כשלושה עשורים ואחד האנשים הבולטים שעומדים מאחורי ההצלחה של נועה קירל, בחר לעבור לעידן החשמלי עם רכישת זיקר 001 ברמת הגימור הגבוהה ביותר "קריפטון".
בן שושן, שהקים את סוכנותו בשנות ה-90 וליווה שמות כמו אגם רודברג ומורן אטיאס לצד ניהולה הנוכחי של קירל, מוכר בקריירה רצופת הצלחות מסחריות אך גם בסכסוכים משפטיים ואישיים מתוקשרים. כעת הוא מצטייד במכונה שמתומחרת בכ-345 אלף ש"ח, בחירה שמשקפת את המעבר של דמויות מוכרות בשוק המקומי ממותגי יוקרה מסורתיים, לכאלו שאולי בלי סמל ידוע ונוצץ, אבל מציעים שילוב בין ביצועים קיצוניים לאבזור טכנולוגי עשיר.
הדגם שנבחר, ה-001 בגרסת ה"קריפטון" מציג את יכולות הקצה של המותג שכוללות מערכת הנעה כפולה, שני מנועים עם 544 כוחות סוס ומומנט של 69.9 קג"מ, תאוצה מ-0 ל-100 קמ"ש בתוך 3.8 שניות זריזות. על הנוחות והדינאמיות מערכת מתלי אוויר וטווח נסיעה מוצהר של עד 585 קילומטרים. הצבע "Speed Orange" הוזמן על ידי בן שושן וזמין בלעדית רק ברמת גימור זו.
בתוך תא הנוסעים, שושן בחר להוסיף חבילת Z-Sport בעלות של 5,000 ש"ח, שמשנה את האווירה באמצעות שימוש נרחב בריפודי אלקנטרה בגווני אפור וכתום ללוח המחוונים, הדלתות והקונסולה המרכזית. לצד חגורות בטיחות כתומות ודוושות מתכת, מושבים קדמיים המתכווננים חשמלית ב-12 מצבים וכוללים פונקציות עיסוי ואוורור.
עוד בטכנולוגיה: חומרה מתקדמת בדמות שבב סנאפדרגון 8155 של קוואלקום עם 16 גיגה-בייט זיכרון המפעיל מערכת מולטימדיה מהירה בעלת קישוריות G5. תצוגה עילית רחבה בגודל 14.7 אינץ', בעוד שנוסעי השורה השנייה נהנים ממסך מגע עצמאי לשליטה בפונקציות הנוחות. בשביל לשמוע גם חלק מהטאלנטים שלו, שושן יוכל לעשות שימוש במערכת שמע של ימאהה הכוללת 12 רמקולים וסאבוופר, יחד עם פונקציית הדמיית צליל מנוע ספורטיבי המפצה על השקט המאפיין את ההנעה החשמלית.
כתבות אחרונות
-
ניר בן טובים , 12/05/2026שיא הפאר: הצצה ראשונה לאודי Q9
-
אלי שאולי, 12/05/2026אוטו צ'יינה - קטנה מול גדולים (חלק ב')
-
ניר בן טובים , 12/05/2026סקודה חושפת את הפאביה המהירה אי פעם
-
ניר בן טובים , 12/05/2026הסתיים ייצור טסלה מודל S ו-X
-
אלי שאולי, 11/05/2026פולקסווגן טיירון החדש בארץ – המחיר החל מ-260,000 שקלים
-
ניר בן טובים , 11/05/2026למבורגיני פנומנו: סערה בלי חלק עליון
-
יואב פולס, 11/05/2026ממשיכים לחשמל: קיה EV5 בדרך לישראל
-
אלי שאולי, 11/05/2026אוטו צ'יינה (חלק א')
-
ניר בן טובים , 11/05/2026ואיזה מסכנים העשירים: איראן סיבכה גם את פרארי