מינוי בחטיבת היוקרה של כלמוביל: ליאן זקס לסמנכ״לית
זקס מחליפה את רומינה מאיר. תנהל את פעילות מרצדס, ג׳נסיס וסמארט בישראל
כלמוביל הודיעה על מינוייה של ליאן זקס לתפקיד סמנכ״לית חטיבת היוקרה של החברה. במסגרת התפקיד תהיה אחראית על ניהול פעילות מותגי היוקרה של הקבוצה בישראל, בהם מרצדס, ג׳נסיס וסמארט, על כלל תחומי המכירות, השיווק והשירות.
זקס מגיעה לתפקיד מתוך כלמוביל, לאחר שכיהנה כמנהלת חטיבת ציי הרכב של הקבוצה. קודם לכן מילאה תפקידי ניהול בתחומי המכירות והשיווק בארגונים שונים במשק, בהם פלאפון, תנובה ושסטוביץ.
בתפקיד סמנכ״לית חטיבת היוקרה קדמה לה רומינה מאיר, שמונתה במהלך 2024 לאחר עזיבתו של גילי פריאנטה, שניהל קודם לכן את פעילות היוקרה בקבוצה. כהונתה של מאיר סימנה תקופת מעבר בחטיבה, וכעת עובר התחום לניהול בכיר בידי מנהלת שצמחה בתוך הארגון.
המינוי בוצע בהובלת מנכ״ל כלמוביל, יניב שיראזי, כחלק מהמשך עיצוב המבנה הניהולי של הקבוצה. כלמוביל היא יבואנית של יונדאי, מרצדס, מיצובישי, ג׳נסיס, ORA, סמארט, ג׳אקו ואומודה.
כתבות אחרונות
-
ניר בן טובים , 06/09/2026זיקר 7GT בישראל: החל מ-192 אלף שקל
-
מערכת אוטו, 06/09/2026כלמוביל משיקה: שירות להשכרת רכבי עבודה
-
מערכת אוטו, 06/09/2026אסף חרל״פ מונה ליו״ר כלמוביל
-
ניר בן טובים , 06/09/2026המבוך / מי מפחד לקנות סינית משומשת?
-
ניר בן טובים , 06/09/2026טויוטה סליקה אכן תחזור - אבל לא כמו שהכרתם
-
מערכת אוטו, 03/09/2026אייל גולן מוסיף לאוסף המכוניות שלו ספורטיבית נחשקת עם טעם של פעם
-
אביגדור בן פז, 03/09/2026צ'רי FX בנזין משומש: סיני לא חשמלי בן שלוש – שווה?
-
יואל פלרמן, 03/09/2026יורו NCAP – פרוטוקול הבחינה הכל-חדש, סבב שני
-
יואל פלרמן, 03/09/2026מסירות רכב חדש: סין מתקרבת למחצית מהשוק