שברולט סילברדו – המהפכה הבאה

365 כ"ס ו-91.2 קג"מ. השברולט סילברדו החדש מגיע לארץ

UMI, יבואנית שברולט, הודיעה אתמול במסיבת עיתונאים שהתקיימה באתר המסירה של החברה – בפארק ראם – על תחילת השיווק של הסילברדו החדש. אנשי השיווק של UMI, הנהנים מהמיסוי המופחת על משאיות, ישווקו את הסילברדו בחמש גרסאות: ג'אנט כפול, שלדה ארוכה או קצרה ושתי גרסאות סינגל ג'אנט ברמות אבזור שונות. טווח המחירים צפוי לנוע מ-209,000 ש"ח ועד 235,000 ש"ח פלוס מע"מ לגרסת LTZ המפוארת. הסילברדו מגיע אלינו כשהוא מוכתר – 2007truck of the year – ומכיל שינויים ועדכונים רבים, בנוסף לעדכון העיצובי.

1600749-Chevrolet-Silverado-2008-10.jpg

המנוע עבר שדרוג כדי להתאימו לתקן יורו 4 ובדרך הוסיף סוסים וקג"מים. הנתונים עומדים עתה על 365 כ"ס ו-91.2 קג"מ מול 360 ו-89.9 קג"מ בדור היוצא. רשימת האבזור של הגרסה המפוארת כולל מערכת שמע מבית BOSE, ריפודי עור, דיפוני עץ ועוד. ההנעה כפולה, דרך תיבת הילוכים של אליסון עם שישה יחסי העברה (עם פיקוד חכם ומצב "גרירה") וטרנספר עם פיקוד חשמלי ו-LOW. כל הכלים שיגיעו ארצה מצוידים בחבילת 71Z הכוללת מתלה אחורי מיוחד, בולמים מחוזקים, נעילת דיפ' אחורית אוטומטית, מוט מייצב קדמי מחוזק, מיגון תחתי ועוד.

1600742-Chevrolet-Silverado-2008-03.jpg

לסילברדו אורך של 6.57 מ' רוחב של כמעט 2.5 מ' וכושר העמסה של 1.3 טונות. חשוב לציין שבתוקף היותו משאית נהנה הסילברדו משווי שימוש 0, מאגרת רישוי בשיעור של 1728 ש"ח בלבד והכרה בהוצאות מהק"מ הראשון. בנוסף, מציעה UMI להוציא רשיון ג' על חשבונה למזמינים בזמן הקרוב.


Cookies icon אתר אוטו משתמש בעוגיות

לידיעתך: באתר זה נעשה שימוש בקבצי Cookies ובכלים דומים כדי לספק לך חווית גלישה המותאמת ומבוססת על נתוני הגלישה שלך באתר. המשך הגלישה באתר מהווה הסכמתך לשימושים אלו על-פי לתנאי השימוש ומדיניות הפרטיות.