M-HERO - Mhero
הירו היא חטיבה של תאגיד דונגפנג – בסין יש לה מעמד של מותג עצמאי המכוון לשטח; תאגיד דונגפנג עצמו, הפונה כעת לפעילות בקנה מידה גדול בעולם, החל לשווק את דגמי החטיבות/מותגים שלו תחת שמו-שלו (אם-כי לא את כולם, כמו פורת'ינג); כך, למשל, נאמי בוקס היה לדונגפנג בוקס.
הירו הוא מותג חדש שנוצר ב-2022 ומקורו במותג מנגשי (Mengshi) של דונגפנג המייצר כלי רכב טקטיים לצבא סין; זה התחיל את דרכו על בסיס האמר הצבאי, והמשיך לדגמים מקוריים משלו.
הדגם היחיד המיוצא למערב הוא M-הירו 1 (קודם M-הירו 917), זה הוצג עם ההכרזה על המותג וייצורו החל בקיץ 2023. זהו רכב שטח של ממש הבולט בממדים גדולים, ייחודי בכך שהוא חשמלי בלבד ומצטיין במפרט טכני מרשים. בזה, בעיקר, מנוע חשמלי לכל גלגל, תפוקה של 1088 כ"ס ו-142 קג"מ, סוללה של 142 קוט"ש ומפרט טכני נכבד, כמו היגוי אחורי, קפיצי אוויר, נעילות אורכיות ורוחביות למרווח גחון של 36 ס"מ ולזוויות גישה ונטישה של 36.8 ו-37.5 מעלות. במפרט גם מערכת לראיית לילה. בנוסף, רמת האבזור וההידור גבוהה ביותר.
קבלו ייעוץ מקצועי ללא עלות ממומחי הרכב שלנו לקניית הרכב הבא שלכם
-
פניה בוואטסאפ -
שליחת הודעה - או חייגו 3262*
- חייגו 3262*
דגמי M-HERO
אולמות תצוגה M-HERO
לידיעתך: באתר זה נעשה שימוש בקבצי Cookies ובכלים דומים כדי לספק לך חווית גלישה המותאמת ומבוססת על נתוני הגלישה שלך באתר. המשך הגלישה באתר מהווה הסכמתך לשימושים אלו על-פי לתנאי השימוש ומדיניות הפרטיות.