סיאט איביזה: 1.6 כבר לא, 1.2 כן

צ'מפיון מוטורס הפסיקה את שיווק סיאט איביזה עם מנוע ה-1.6 ליטר הוותיק, ותציע מעתה רק את ה-1.2 ליטר

סיאט איביזה
צ'מפיון מוטורס, יבואנית סיאט לישראל, מתחילה בימים אלה בשיווק סיאט איביזה TSI שמצוידת במנוע ה-1.2 ליטר הקטן והמוגדש של הקונצרן. המנוע, אשר מחליף את יחידת ה-1.6 ליטר הוותיקה, הגיע כבר לסקודה פאביה ולפולקסווגן פולו. כעת הוא מגיע גם למכונית הסופרמיני הספרדית. ה-1.2 יציע ביצועים עדיפים וצריכת דלק טובה יותר באופן משמעותי.
 
המנוע, שמייצר 105 כ"ס, מוצע בינתיים רק בגרסאות המצוידות יותר של האיביזה סטייל וספורט, כאשר המחיר לגרסאות ה-DSG (שבעה הילוכים) יעמוד על 112,000 ו-120,000 שקל בהתאמה. המנוע יוצע גם בגרסאות שלוש הדלתות באותו מחיר. הגרסה הידנית תוצע רק ברמת הספורט, וגם מחירה יהיה 112,000 שקל. גרסת הרפרנס הפשוטה יותר, שהוצעה בעבר במחיר של 106,000 שקל, לא נמכרת כרגע.

Cookies icon אתר אוטו משתמש בעוגיות

לידיעתך: באתר זה נעשה שימוש בקבצי Cookies ובכלים דומים כדי לספק לך חווית גלישה המותאמת ומבוססת על נתוני הגלישה שלך באתר. המשך הגלישה באתר מהווה הסכמתך לשימושים אלו על-פי לתנאי השימוש ומדיניות הפרטיות.