הגיעה לישראל: וולוו C30 ירוקה

בוולוו ישראל החלו בשיווק ה-C30 דרייב-E הידידותית לסביבה. האחיות הגדולות בדרך

וולוו C30 דרייב-Eכבר סיפרנו בעבר על כך שוולוו ישראל מתכוונת להביא לארץ את סדרת הדרייב-E של היצרן השוודי. וכעת היא עושה את הצעד הראשון עם ה-C30 דרייב-E שהתייצבה לאחרונה באולם התצוגה בת"א. העולה החדשה, שהוצגה לראשונה בתערוכת אוטומוטור, חמושה במנוע ה-1.6 ליטר דיזל, שבגרסה החדשה מייצר 115 כ"ס. היא מצוידת במערכת עצור-וסע, צמיגים בעלי התנגדות גלגול נמוכה, ושיפורים אווירודינמיים. כל זאת  כדי ליצור רכב חסכוני במיוחד כאשר וולוו טוענת לממוצע של כ-22 ק"מ לליטר. הביצועים אגב: 190 קמ"ש ו-11.3 שניות בהאצה ל-100 קמ"ש.
אבל המכונית החדשה מצוידת רק בתיבה ידנית, דבר שמן הסתם לא מסייע לפוטנציאל המכירות. גם המחיר אינו זול; הקופה של וולוו תעלה 180,000 ש"ח – 10,000 יותר מגרסת ה-2.0 ליטר שהינה זריזה יותר וגם... אוטומטית.

אבל וולוו C30 לא תישאר לבד. כבר בימים הקרובים תשיק וולוו ישראל את הגרסאות הירוקות ל-S40 ול-V50 שחמושות באותה חטיבת כוח. בכך תהיה וולוו ישראל למותג הראשון בארץ שמביא את קו הדגמים הירוק אשר קיים היום אצל רוב המותגים האירופאים.

Cookies icon אתר אוטו משתמש בעוגיות

לידיעתך: באתר זה נעשה שימוש בקבצי Cookies ובכלים דומים כדי לספק לך חווית גלישה המותאמת ומבוססת על נתוני הגלישה שלך באתר. המשך הגלישה באתר מהווה הסכמתך לשימושים אלו על-פי לתנאי השימוש ומדיניות הפרטיות.