ווספה והשף שי דובלרו חוגגים עצמאות איטלקית במסעדת אמיצ'יווספה ומסעדת 'אמיצ'י' חוברים יחד לרגל חגיגות 65 שנה לשחרור איטליה. במסגרת שיתוף הפעולה יקשטו אופנועי ווספה את רחבת המסעדה המשתרעת על פינת הרחובות יבנה-מונטיפיורי בת"א וחלל הפנים של המסעדה יעוטר באביזרי המותג ווספה. בנוסף כל סועד בעל ווספה שיחגוג במקום, יקבל בתום הארוחה מארז מקרונים איטלקיים עבודת ידו של השף שי דובלרו.

ורק כדי לפתוח לכם את התיאבון, הנה התפריט שרקח שף דובלרו במיוחד לערב זה, אשר יצטרף לתפריט הכללי של המסעדה:
מנת צלחת ברוסקטות: ברוסקה עם עגבניות, ברוסקטה עם סלק צלוי וגבינת כבשים וברוסקטה עם גרגירי חומוס.
מנות פתיחה: מנת טרטר פילה וחלמון ביצה; מנת רביולי LOVE LETTERS – רביולי ממולא במחית אפונה ונקניקיות טלה; מנת רביולי כבד אווז.
מנות עיקריות: מנת דג ים ברוטב עגבניות פיקנטי עם קרעי פסטה; מנת נתחי שורט ריב על פתיתים איטלקיים ותירס.
מנות אחרונות: מנת כדורי גורגונזולה עם אגוזי מלך עטופים במרנגים; מנת חגיגת גלידות איטלקיות; מנת פירות הדר בזביון; מנת צלחת עוגיות.
בנוסף, יוצעו מחירים מיוחדים על מיטב היינות האיטלקיים.