פאולה פטיסרי הוא מיזם ייחודי המתמחה בהכנת קינוחים שמקורם במטבח הצרפתי. במקום ניתן לרכוש סדנאות וקינוחים מגוונים לפי הזמנה: עוגות מוס, עוגות אישיות, מקרונים, עוגות בחושות, עוגיות, מאפי שמרים. בנוסף, מתקיימות בסטודיו סדנאות מיוחדות ומגוונות בתחום הפטיסרי.

במקום נערכות סדנאות אפייה ייחודיות בקבוצות קטנות של עד 10 איש, המיועדת לחובבי האפייה ולקהל הרחב. במהלך הסדנאות ילמדו כיצד להכין מקרונים, מאפים מבצק שמרים, בצק פריך, רבוך ובצק עלים. הסדנאות יועברו על ידי נעה גולדברג גור אריה, אשר חתימת ידה מתאפיינת בטעמים מאוזנים ומדויקים לצד מראה אסתטי ונקי, מרשים ובעיקר טעים.