עדכונים לדיפנדר 2026: שיפורים בעיצוב, טכנולוגיה וביצועים

לנד רובר מציגה שדרוגים מתונים לדיפנדר לשנת 2026, כולל שינויים בעיצוב החיצוני, מערכת מולטימדיה חדשה, תוספות אבזור ושיפורים בדגם הביצועים OCTA

לנד רובר מציגה את דיפנדר 2026 עם מספר שדרוגים שמטרתם לרענן את הדגם מבלי לבצע שינוי דרסטי מדי. העדכונים כוללים שינויים קלים בעיצוב החיצוני, מערכת מולטימדיה חדשה, תוספות אבזור ושיפורים בדגם הביצועים OCTA.

כל גרסאות הדיפנדר – 90, 110 ו-130 – מקבלות עיצוב חיצוני מעודכן עם גרפיקה חדשה לפנסים הקדמיים, פנסים אחוריים כהים, פגושים בעיצוב מחודש, גריל קדמי מבריק, וכן תוספות עיצוביות כמו פתחי אוורור עם טקסטורה חדשה. 

1709510צילום: יצרן

בפנים הרכב, הוחלפה מערכת המולטימדיה במסך מגע בגודל 13.1 אינץ', המחליף את המסך הקודם בגודל 11.4 אינץ'. 

דגם הביצועים OCTA, שיוצג בישראל באמצע חודש יוני הקרוב, מצויד כאמור במנוע V8 כפול-מגדשים בהספק של 635 כ"ס, ומציע ביצועים משופרים הדגם כולל גם מערכת מתלים מתקדמת מסוג 6D Dynamics, המאפשרת שיפור בהתנהגות הכביש והשטח.

1709511צילום: יצרן

תוספות אבזור ונוחות

לנד רובר מציעה חבילת "Signature Interior Pack" הכוללת מושבים קדמיים מתכווננים ב-14 כיוונים, זיכרונות, ריפודי עור Windsor ובדים איכותיים . בנוסף, גרסת ה-130 מציעה מושבי "קפטן" בשורה השנייה, המחליפים את הספסל המסורתי.

1709508צילום: יצרן

שינויים במנועים

מנוע הדיזל D300 הוחלף במנוע D350, המספק 350 כ"ס ו-700 נ"מ . מנוע הבנזין P400 הוחלף במנוע V8 מוגדש בנפח 5.0 ליטר, בהספק של 425 כ"ס.

יבואנית לנד רובר לישראל חברת המזרח מסרה כי הדיפנדר החדש יגיע לארץ במהלך 2026. 

Cookies icon אתר אוטו משתמש בעוגיות

לידיעתך: באתר זה נעשה שימוש בקבצי Cookies ובכלים דומים כדי לספק לך חווית גלישה המותאמת ומבוססת על נתוני הגלישה שלך באתר. המשך הגלישה באתר מהווה הסכמתך לשימושים אלו על-פי לתנאי השימוש ומדיניות הפרטיות.