מיצובישי אאוטלנדר 2008-2012 יד שניה חוות דעת
-
רקע כללי
מיצובישי אאוטלנדר נכשל במכירות אצלנו בדורו הראשון, אך הדור החדש שהגיע ב-2007 זכה להצלחה נאה – ואת הסיבה קל לראות: עיצוב מודרני ומלוטש, מוצלח במיוחד.
גידול בממדים איפשר מקום ל-7 נוסעים בניגוד לעבר (אם כי הוצעה גם גרסה מוזלת עם חמישה מושבים בלבד), גם אם בפנים הרכב תחושת האיכות וההידור פחות טובה מאשר באאוטלנדר היוצא.
גם הצרפתים חשבו שמדובר בדגם מוצלח: מיצובישי מייצרת אותו עבור פיז'ו וסיטרואן, עם שינויי עיצוב קלים, ואלו משווקות אותו כפיז'ו 4007 וסיטרואן C-קרוסר (האחרון שווק גם בישראל בכמות מוגבלת).
ההתנהגות בכביש מצויינת אך מושגת בסיוע מיתלים נוקשים שפוגמים בנוחות הנסיעה בשטח.
כל הגרסאות מצויידות באבזור-בטיחות מלא כולל 6 כריות אוויר ו-ESP.
-
עיצוב ונוכחות
 
-
תא נוסעים ומטען
 
-
מנוע וביצועים
 
-
נוחות והתנהגות
 
-
תמורה למחיר
 
-
סיכום
 
בכפוף לתנאי החברה. אי עמידה בפירעון ההלוואה או בהחזר האשראי עלול לגרור ריבים פיגורים והליכי הוצאה לפועל. מספר רישיון 54414. הנתונים המוצגים הם לצורך הדגמה בלבד ואינם מחייבים את מימון ישיר או את אוטו, ביחד או כל אחד לחוד. סכום ההחזר החודשי מחושב ברכב חדש על פי מקדמה בגובה 25% ורכיב בלון בגובה 50% לתקופה של חמש שנים, לפי ריבית של 4.85%, וברכב יד שנייה, על פי מקדמה בגובה 25% ורכיב בלון בגובה 50% לתקופה של שלוש שנים, לפי ריבית של 8.99%. סכום ההחזר הינו משוער בלבד. קבלת ההלוואה כפופה למדיניות מימון ישיר ונהליה. הודעה בנוגע לקבלת חווי אשראי: במידה וביקשת הלוואה ולצורך בחינת זכאותך, מימון ישיר תפנה ללשכת האשראי על מנת לקבל את נתוני האשראי המצויים אודותיך במאגר בנק ישראל.