אופל אינסיגניה שהובטחה בפרסומת תגיע לישראל

בפרסומת של חברת שלמה, יבואנית אופל, לדגם אופל אינסיגניה, הופיע אבזור שלא נמכר בישראל. כעת מתברר כי האבזור הזה בדרכו אלינו, בתוספת תשלום

אופל אינסיגניה
ייתכן ושמתם לב לכך שבמסע הפרסום הנוכחי של אופל בישראל, מככבת גרסה מעט מאובזרת יותר של אופל אינסיגניה מכפי שמוצעת באולמות התצוגה. כזו שמצוידת במתלים מתכווננים ובמערכת תאורה אקטיבית שעוקבת אחרי הדרך.
 
גם אנחנו שמנו לב לכך שזו לא הגרסה אותה ניתן לרכוש באולם התצוגה המקומי של אופל. אז פנינו ליבואנית, חברת שלמה, שסיפרה לנו על כוונה לחזק המבחר המקומי של המשפחתית הגדולה עם גרסה מצוידת יותר שתגיע לארץ תוך חודשיים. גרסה זו תכלול בולמים אקטיביים מתכווננים עם שלושה מצבים (רגיל, נוח, וספורט) ופנסי קסנון שעוקבים אחרי כיוון הנסיעה. רמת גימור זו תהיה יקרה יותר ב-15,000-10,000 שקל מהדגם הרגיל, כלומר כ-200,000 שקל. תמורת 20,000 שקל נוספים, אופל אינסיגניה תוצע גם עם ריפודי עור ומושבים חשמליים (לעומת מושבים חצי חשמליים בגרסאות הרגילות).
 

Cookies icon אתר אוטו משתמש בעוגיות

לידיעתך: באתר זה נעשה שימוש בקבצי Cookies ובכלים דומים כדי לספק לך חווית גלישה המותאמת ומבוססת על נתוני הגלישה שלך באתר. המשך הגלישה באתר מהווה הסכמתך לשימושים אלו על-פי לתנאי השימוש ומדיניות הפרטיות.