כאן שביתה: פס הייצור של סוזוקי אלטו חדל לעבוד

בפעם השנייה בתוך חודשיים פתחו עובדי סוזוקי בהודו בשביתה, שתוביל לעצירת הייצור של סוזוקי אלטו המצליחה. השביתה הקודמת ארכה כמעט שבועיים

סוזוקי אלטו
עובדי פס הייצור ההודי של סוזוקי, ממנו מגיעה לישראל סוזוקי אלטו המצליחה, פתחו היום (ה') בשביתה. מדובר בשביתה השנייה בחודשיים האחרונים, לאחר שבחודש יוני הייצור במפעל הופסק למשך 13 ימים והוביל לאובדן ייצור של קרוב ל-13,000 יחידות.
 
השביתה החלה הפעם בעקבות מקרה של תקיפה מצד עובדי ייצור כנגד פועל בדרך גבוה. בתגובה החליטה הנהלת החברה להשעות שני עובדים. בשביתה הקודמת, הנהלת החברה ניסתה להפסיקה על-ידי פיטורי עובדים, אך בשלב מאוחר יותר חזרה בה. דרישה של העובדים ליצירת איגוד עובדים נוסף למפעל, לא נענתה בשביתה הראשונה.
 
מפעל סוזוקי בהודו מנוהל על-ידי מארוטי (Maruti), החטיבה ההודית של היצרנית. סוזוקי היא יצרנית הרכב הגדולה ביותר בהודו. סוזוקי אלטו, מכונית מיני שנמכרת במחיר של 60,000 שקל בגרסה הידנית, היא חלוצת הקטנות הזולות בישראל.

Cookies icon אתר אוטו משתמש בעוגיות

לידיעתך: באתר זה נעשה שימוש בקבצי Cookies ובכלים דומים כדי לספק לך חווית גלישה המותאמת ומבוססת על נתוני הגלישה שלך באתר. המשך הגלישה באתר מהווה הסכמתך לשימושים אלו על-פי לתנאי השימוש ומדיניות הפרטיות.