תערוכת פריז: מתיחת פנים לסקודה אוקטביה

המשפחתית של סקודה זוכה לעדכונים קלים שנועדו ליישר קו עם אחותה הגדולה

4 שנים אחרי שהוצגה זוכה סקודה אוקטביה לרענון קל מבחוץ ומבפנים. רענון שבצידו מטרה נוספת, יצירת קשר עיצובי לאחות הגדולה שכבר התחדשה בעצמה, סופרב. חיצונית זוכה האוקטביה לחרטום מעודכן לגמרי; פנסים, סבכה קדמית פגוש, הכל חדש מלוח השרטוט ונועד להזכיר את מראה הסופרב. מאחור המצב שונה והמראה המוכר של המשפחתית של סקודה השתנה רק במעט. בתוך תא הנוסעים נמצא קונסולה מרכזית מעודכנת עם מערכת שמע וניווט חדשות וגלגל הגה בעיצוב שונה.באגף הכוח לא נרשמו שינויים. כאשר מדובר באגף הבנזין היצע המנועים עדיין מתחיל ב-1.4 ליטר (80 כ"ס) ומסתיים ב-2.0 ליטר TFSI (המפיק 200 כ"ס) של גרסת ה-RS; כאשר עסקינן בלוגמי הסולר היצע המנועים מתחיל ב-1.9 ליטר (105 כ"ס) ומסתיים ב-2.0 ליטר (170 כ"ס). עם זאת, להיצע הרחב נוספה יחידת כוח חדשה. מדובר במנוע ה-TSI מוגדש טורבו בנפח 1.4 המספק 120 כ"ס שאת כוחו הוא מעביר לגלגלים הקדמיים דרך תיבת הילוכים רובוטית כפולת מצמדים, DSG בלשון פולקסווגן (חברת האם של סקודה).

את הופעת הבכורה מבצעת הסקודה אוקטביה מתוחת הפנים בימים אלה ממש מעל בימות תערוכת פריז. אלינו היא מתוכננת להגיע במרץ 2009.

Cookies icon אתר אוטו משתמש בעוגיות

לידיעתך: באתר זה נעשה שימוש בקבצי Cookies ובכלים דומים כדי לספק לך חווית גלישה המותאמת ומבוססת על נתוני הגלישה שלך באתר. המשך הגלישה באתר מהווה הסכמתך לשימושים אלו על-פי לתנאי השימוש ומדיניות הפרטיות.