כלמוביל ושנפ ישתפו פעולה בתחום הטעינה

מיזם חדש בתחום הטעינה לכלי רכב חשמליים, יתבסס גם על טעינה סולארית, יאפשר אגירת חשמל

כלמוביל – יבואנית מרצדס, יונדאי, מיצובישי, אורה – הודיעה על שיתוף פעולה בין חברת הבת שלה אנרפוינט, המתמחה בתחום הסולארי, ובין חברת שנפ, יצרנית המצברים הוותיקה, ליצירת חברה משותפת בתחום הטעינה החשמלית. 

החברה החדשה תעסוק בהתקנת עמדות טעינה בבתים פרטיים ומשותפים, באתרי חנייה של ציי רכב, כמו-גם עמדות לטעינה מהירה ציבוריות. לצורך זה תשולב אפליקציה ייעודית. 

המיזם החדש יפתח גם מענה ל"תרחיש עלטה" ויציע עמדות טעינה שישתמשו בטכנולוגיה הסולארית של אנרפוינט. בעמדות אלה ישולבו נקודות טעינה, מערכת סולארית ויכולת אגירת חשמל באמצעות מצברים. אפליקציית ניהול תאפשר לטעון את הרכב וגם לספק חשמל לבית. אנרפוינט, העוסקת בהתקנתן של מערכות סולאריות, תאפשר ללקוחות להשתמש בחשמל שאגרו על-מנת לטעון את הרכב שלהם.

טעינה סולארית לרכבצילום: אנרפוינט

Cookies icon אתר אוטו משתמש בעוגיות

לידיעתך: באתר זה נעשה שימוש בקבצי Cookies ובכלים דומים כדי לספק לך חווית גלישה המותאמת ומבוססת על נתוני הגלישה שלך באתר. המשך הגלישה באתר מהווה הסכמתך לשימושים אלו על-פי לתנאי השימוש ומדיניות הפרטיות.