אוטו 288 – עכשיו בדוכנים

רנו פלואנס מגיעה למבחן אמינות ארוך טווח, גרסאות הסטיישן של פורד ויונדאי מעומתות במבחן "החבילה" ומכוניות חלומות שניתן לייבא לארץ

החודש בגיליון אוטו. רנו פלואנס נוחתת למבחן ארוך טווח בגוב האריות – יש לנו שנה לבדוק את מהפך האמינות של רנו. מיצובישי לאנסר ראליארט מזכירה לנו כי לפעמים להרגיש את האוטו עובד זה בדיוק התבלין שחסר בחיים. אלי שאולי מגלה כי המשפחתית הכי טובה היא בכלל סטיישן, במבחן בין פורד פוקוס ליונדאי i30, וגרסת ה-5.0 ליטר החדשה של היגואר XF גורמת לגיא לחשוב על מחזור המשכנתא.
אם אתם מהסוג שלא צריך משכנתא, דפדפו לכתבה של רז על סדנת N2A, ואולי תמצאו את מכונית חלומותיכם – ואפילו אפשר לייבא אותה לארץ!

בשטח, רוני רודף אחרי (ומשיג) שיטפונות בדרום ביונדאי סנטה-פה המחודש והשרירי, טל שביט מסכם לנו את הדקאר ועופר אוגש מטייל בין פלאים גיאולוגיים ושרידי מכרות באזור המכתש הקטן.

Cookies icon אתר אוטו משתמש בעוגיות

לידיעתך: באתר זה נעשה שימוש בקבצי Cookies ובכלים דומים כדי לספק לך חווית גלישה המותאמת ומבוססת על נתוני הגלישה שלך באתר. המשך הגלישה באתר מהווה הסכמתך לשימושים אלו על-פי לתנאי השימוש ומדיניות הפרטיות.