יש נפלא מאין חלוד וישן

אחד הביטויים המרתקים לתרבות מוטורית הוא שיפוץ מכוניות ישנות. הצגת דגמים כאלו במוזיאון מעניקה להם חיים חדשים

היכולת ליצור יש מאין שמורה לבודדים, כך גם בתחומי העשייה המוטורית. לאורך השנים - בייחוד במחצית הראשונה של המאה העשרים - היו אלו אנשים ייחודיים שעמדו מאחורי תכנון המכוניות וייצורן. רקע טכני ברמה גבוהה, אהבה לנושא, יכולת אלתור- ואיזשהו ניצוץ בעיניים, כוח דחיפה בנשמה.
מוזיאון המכוניחות של אורי סהר בקיבוץ איל מאפשר לנו להציץ אל תוך יצירות המופת המוטוריות של המאה ה-20, לנסות לעמוד על תכונות האנשים המיוחדים שייצרו אותן ולהתבונן על האומן שמשחזר אותן למופת.

Cookies icon אתר אוטו משתמש בעוגיות

לידיעתך: באתר זה נעשה שימוש בקבצי Cookies ובכלים דומים כדי לספק לך חווית גלישה המותאמת ומבוססת על נתוני הגלישה שלך באתר. המשך הגלישה באתר מהווה הסכמתך לשימושים אלו על-פי לתנאי השימוש ומדיניות הפרטיות.