העתיד החשמלי של בטר פלייס

אורח הכבוד הצרפתי שהגיע להשקת הפלואנס מספר למה ניתן לצפות מרנו ובטר פלייס

רנו פלואנס .Z.Eבבטר פלייס אמנם מתעסקים כרגע בייחוד בשיווק רנו פלואנס .Z.E ומעדיפים שלא לדבר על מכוניות נוספות אבל ז'אן כריסטוף פירסון (Christophe Pierson), המנהל האזורי שהגיע לכבוד השקת הגרסה הסדרתית מוכן לנדב יותר פרטים על העתיד. לפי פירסון, רנו תציג בתערוכת ז'נבה את הזואי הסדרתית (שלא תהיה שונה בהרבה ממכונית התצוגה) וכבר מתחילת שיווקה בשנה הבאה היא תוצע עם אפשרות להחלפת מצברים. זה אומר שהיא תהיה זמינה לשוק הישראלי מייד עם תחילת שיווקה וכנראה שגם תגיע אלינו ב-2013.
 
 
לגבי רנו קנגו החשמלית מסביר פירסון שפיתוחו החל לפני העבודה המשותפת עם בטר פלייס ולכן הוא לא יזכה למצברים מתחלפים. עם זאת פירסון מספר שבשנים הקרובות (כנראה תוך 3 שנים) צפויה רנו להרחיב את המבחר החשמלי עם מיניוואן ורכב פנאי. גם שני אלה יהיו בעלי אפשרות להחלפת מצברים. "הכוונה שלנו היא שכל הדגמים העתידיים החדשים יהיו בעלי אפשרות להחלפת מצברים" אומר פירסון.
 
אסטרטגיה זו מתיישבת היטב עם כך שבהשקת הפלואנס החשמלית דיבר שי אגסי, שעומד בראש בטר פלייס, על שאיפה להגיע למבחר מקומי של ארבע מכוניות בעתיד עם נגיעה בתחומים יוקרתיים יותר.

Cookies icon אתר אוטו משתמש בעוגיות

לידיעתך: באתר זה נעשה שימוש בקבצי Cookies ובכלים דומים כדי לספק לך חווית גלישה המותאמת ומבוססת על נתוני הגלישה שלך באתר. המשך הגלישה באתר מהווה הסכמתך לשימושים אלו על-פי לתנאי השימוש ומדיניות הפרטיות.