לוטוס חדשה ב-2008

לוטוס הכריזה רשמית על פיתוח יורשת לאספרי, עם מנוע מרכזי ומיצוב גבוה

מאז שלוטוס הפסיקה לייצר את האספרי – המכונית שזכתה לתהילת-עולם בסרטי ג'יימס בונד – ב-2004, נשענה החברה הבריטית הקטנה על משפחת דגמים אחת: האליס על גרסותיה השונות. היורשת המיועדת לאספרי, M250, הוצגה בתערוכת פרנפקפורט ב-1999, אך התכנית נגנזה ב-2001 לאחר שלוטוס חששה כי המכונית לא תשיג את יעדי המכירות הנדרשים. החברה נאלצה להחזיר מקדמות ללקוחות שכבר הזמינו את המכונית. מאז ועד עתה המתינו אוהדי לוטוס בכליון עיניים לבשורה על מכונית חדשה שתמלא את החלל ותחזיר את המותג למגרש המשחקים של מכוניות-הספורט האקזוטיות.
M250, היורשת שנגנזהועכשיו יש הודעה רשמית מצד לוטוס כי הדגם החדש המיוחל אכן בדרך – אבל נאלץ להתאזר בסבלנות. המכונית, בתצורת מנוע מרכזי, תצא לשוק בעוד כשנתיים ותיוצר באנגליה במפעל הת'ל הנוכחי של לוטוס. פרטים נוספים לא נמסרו מעבר לכך שהייצור מיועד להתחיל באביב 2008.

Cookies icon אתר אוטו משתמש בעוגיות

לידיעתך: באתר זה נעשה שימוש בקבצי Cookies ובכלים דומים כדי לספק לך חווית גלישה המותאמת ומבוססת על נתוני הגלישה שלך באתר. המשך הגלישה באתר מהווה הסכמתך לשימושים אלו על-פי לתנאי השימוש ומדיניות הפרטיות.