זה הסטודנט אשם: סקודה קארוק קבריולה בדרך
סקודה תציג רכב פנאי עם גג נפתח, כחלק מתוכנית ההכשרה של הסטודנטים שלה. ואולי בכל זאת ייוצר?
סקודה תחשוף בחודש יוני גרסת קבריולה של הקארוק (Karoq), רכב הפנאי הקומפקטי שיתחרה בישראל עם קיה ספורטאז' ויונדאי טוסון. סקודה קארוק עדיין לא הושק בישראל, וזה צפוי לקרות ברבעון השני של השנה.
דגם הקבריולה עוצב על-ידי הסטודנטים של סקודה - קבוצת המתמחים שמוכשרים על-ידי היצרנית למקצועות עיצוב ותכנון רכב. מדובר במכונית תצוגה חמישית שהסטודנטים מעצבים בשנים האחרונות, מהם בינתיים אף אחד לא הגיע לייצור סדרתי.
אבל במקרה של הקארוק, אולי יש בכל זאת תקווה. פולקסווגן אישרה רשמית כי בכוונתה לייצר T-רוק (T-Roc) קבריולה, כחלק מתוכנית להשיק מספר רכב של רכבי פנאי וקרוסאוברים - מענה לביקוש ההולך וגדל בכל רחבי העולם. בישראל הקטגוריה הזו היא מהפופולריות ביותר כיום, כאשר במקום השני והשלישי במכירות ניצבים הטוסון והספורטאז' בהתאמה.

סקודה קארוק רגיל
אז עד כמה קרוב לייצור הקארוק קבריולה, ואיך בדיוק הוא ייראה? תשובות לשאלות הללו יהיו בחודש יוני הקרוב - אז סקודה תציג את רכב התצוגה באופן רשמי.
כתבות אחרונות
-
מערכת אוטו, 12/02/2026 -
אלי שאולי, 12/02/2026צ'רי FX היברידי – מבחן דרכים
-
שרון ביידר, 12/02/2026הוזלה בדגם החדש? הרכב שלכם כבר נפגע
-
ניר בן טובים , 11/02/2026אחרי פרשת התקלות: סטלנטיס מחליפה מנוע
-
אלי שאולי, 11/02/2026שברולט בלייזר EV החדש בארץ – המחיר החל מ-390,000 שקלים
-
ניר בן טובים , 11/02/2026הוצג טויוטה היילנדר חשמלי
-
יואל שוורץ, 11/02/2026יונדאי טוסון, קיה ספורטאז' – מבחן השוואתי
-
ניר בן טובים , 11/02/2026קופרה עוקפת את המס על רכב סיני
-
ניר בן טובים , 10/02/2026BYD משדרגת את אטו 3