במסגרת מתיחת הפנים הוחלף שם הדגם וזה יכונה מעתה DS N°4, קיצור ל-DS מספר 4 – חלק משיטת סימול הדגמים העדכנית של היצרנית.

חיצונית, ועל אף שינוי השם של הדגם, ההבדלים הם מהסוג המקובל במתיחות פנים שכאלה. זה אומר שיחידות התאורה עודכנו, הפגושים מלפנים ומאחור עוצבו מחדש, כך גם הסבכה ותאורת הלד-יום אשר משולבת בסבכה ו"מאירה" שם את סמל המותג. מלפנים מכסה המנוע הוארך כך שהוא בולט מעבר לסבכה ומאחור הוסר סמל היצרנית ובמקומו ישנו כיתוב DS AUTOMOBILES ושם הדגם החדש תחתיו. בנוסף, ישנם חישוקים בעיצוב חדש – 19 אינץ' כסטנדרט, 20 אינץ' כאופציה – ומגוון צבעים חדשים למרכב.

סביבת הנהג כמעט זהה לזו של הדגם היוצא וכוללת את אותו סידור מסכים – 10.25 אינץ' ללוח המחוונים ו-10 אינץ' למולטימדיה. ב-DS מדווחים על שיפור לאיכות החומרים שכוללים כעת גם כמה אופציות נוספות לבחור מתוכן אך מעבר לכך לא נרשמו שינויים משמעותיים.

היצע יחידות הנעה לעומת זאת התחדש ולא במעט. ראשית ישנה כעת גרסה כל חשמלית חדשה, לראשונה עבור דגם זה. גרסה זו משלבת בין סוללת 58.3 קוט"ש למנוע יחיד המפיק 213 כ"ס ו-35 קג"מ (הנעה קדמית). נתוני הביצועים לא נמסרו אולם טווח הנסיעה הרשמי עומד על 450 ק"מ נאים בהתחשב בקיבולת הסוללה. הספק הטעינה המהירה עומד על 120 ק"ו וטעינה ביתית אפשרית עד 11 ק"ו.

בצד השני של המשוואה ישנה גרסה היברידית-מתונה חדשה אשר עושה שימוש ביחידת ההנעה המוכרת של סטלנטיס. זו משלבת בין מנוע טורבו-בנזין בנפח 1.2 ל' למנוע חשמלי צנוע (28 כ"ס) המשולב בתוך תיבת ההילוכים הרובוטית דו-מצמדית עם שישה יחסי העברה. ההספק עומד על 145 כ"ס, המומנט על 23.4 קג"מ ולפי נתון פליטת הפחמן הדו-חמצני ניתן להסיק כי צריכת הדלק הממוצעת עומדת על כ-19.9 ק"מ לליטר בנתוני מעבדה.

בנוסף, הגרסה ההיברידית-נטענת של הדגם היוצא זכתה לעדכון מקיף למדי. כבסיס עדין משמש מנוע ה-1.6 ל' טורבו-בנזין המוכר של היצרנית אשר מפיק כאן 180 כ"ס. יחד עם מנוע חשמלי המפיק 125 כ"ס (110 כ"ס בעבר) מתקבל הספק משולב של 225 כ"ס ו-36.7 קג"מ, זהה לעבר. אלא שבשונה מן העבר, בדגם המחודש ישנה תיבת הילוכים חדשה – רובוטית דו-מצמדית עם שבעה הילוכים אשר בתוכה משולב המנוע החשמלי, סידור שאמור לשפר את היעילות, כך DS.

לצד תיבת ההילוכים החדשה ישנה גם סוללה גדולה יותר בקיבולת 14.6 קוט"ש, שיפור של כ-18% ביחס לסוללה היוצאת. טעינה מתבצעת בהספק מירבי של 3.7 ק"ו או 7.4 ק"ו כאופציה. שינויים אלה מביאים לטווח נסיעה מירבי על חשמל של עד 81 ק"מ במקום 59 ק"מ בעבר. גם הביצועים שופרו במעט עם 7.1 שניות ל-100 קמ"ש, 0.3 שניות מהר מבעבר.
מהיבואנית לישראל דוד לובינסקי נמסר כי הרכב יגיע לארץ ברבעון הרביעי של השנה הנוכחית.
