לובינסקי ממנה סמנכ"ל מכירות חדש למותגי הרכב
ניב אורון יופקד על ייצוב המכירות ופיתוח תמהיל הדגמים בשוק שמושפע מירידה בביקושים והתחזקות המותגים הסיניים
קבוצת לובינסקי מודיעה על מינויו של ניב אורון לסמנכ"ל מכירות של פיג'ו, סיטרואן, אופל ו-DS בישראל. המינוי מגיע בתקופה שבה שוק הרכב המקומי מצוי במאבק על נתחי שוק, על רקע האטה כללית בביקושים, גידול ברכבי חשמל מוזלים מתוצרת סין ושינויים רגולטוריים שמצמצמים את מרווחי היבואנים.
אורון, בן 44, לשעבר ראש חטיבת אאודי בישראל ומקים B-EV מוטורס, מצטרף ללובינסקי עם ניסיון ניהולי של יותר משני עשורים. הוא יידרש להתמודד עם שורה של אתגרים: תחרות אגרסיבית, שחיקה במיצוב חלק מהמותגים הוותיקים, ומעבר לשוק שמסתמך יותר על מבצעי מימון ועל מבני מחיר גמישים.
השקות חדשות ולחץ מסחרי גובר
השנה מושקים בישראל דגמי מפתח של סטלנטיס, בהם פיג'ו 3008 ו-5008 החדשים וסיטרואן C3 המשודרגת, סיטרואן C5 החדשה (שתושק בקרוב) לצד היצע מתרחב של אופל. עבור לובינסקי מדובר בהזדמנות מסחרית, אך גם במורכבות: ההשקות נערכות בשוק שבו הצרכן הישראלי מחפש מחיר אטרקטיבי יותר מאי פעם, והמותגים האירופיים מתקשים לעמוד בתחרות של מותגים סיניים שמציעים מפרט וממדים במחיר נמוך יותר.
אורון ציין כי כניסתו לתפקיד נועדה "לחדד מחדש את ערך המותגים ולבנות חוויית לקוח אחידה ורלוונטית".
כתבות אחרונות
-
אלי שאולי, 23/04/2026 -
ניר בן טובים , 23/04/2026טסלה נפרדת מהנהג
-
שרון ביידר, 23/04/2026מתי מומלץ למכור רכב חשמלי משומש?
-
ניר בן טובים , 23/04/2026ב.מ.וו סדרה 7 מתעדכנת: עד 700 ק"מ לחשמלית
-
קינן כהן, 22/04/2026היהודי הנודד: 10 יהודים שהטביעו חותם על תעשיית הרכב
-
שרון ביידר, 22/04/2026"אופנוען ישראלי": התערוכה האינטרנטית שחושפת את הפנים שמאחורי הקסדה
-
שרון ביידר, 21/04/2026משחקים במספרים: האם התחזקות השקל תשפיע על השוק?
-
ניר בן טובים , 21/04/2026מלחמה בנפט, ניצחון לחשמליות?
-
ניר בן טובים , 20/04/2026יונדאי איוניק 3: החשמלית הקטנה יוצאת לדרך