שירת הבשר הינו עסק משפחתי ואינטימי המשלב בתוכו מסעדה וקייטרינג. בשר משובח הוא השחקן הראשי אצלנו והוא מקבל פה את כל האהבה שבעולם. הבשר שלנו, המגיע מגידול מקומי ברמת הגולן, עובר קודם כל תהליך של יישון אצלנו במקום ואח"כ נעטף היטב במרינדה ייחודית העשירה בעשבי תבלין, למשך 3 ימים בהם הוא סופג את הטעמים. לאחר מכן הבשר נכנס למעשנות שלנו למשך 8-12 שעות, בהתאם לגודל ונתח הבשר.

המעשנות ניזונות בעיקר מעצי הדר, פקאן, זית ואבוקדו הנותנים ארומה וטעם עשיר לבשר. הבישול הארוך במעשנה מבטיח טעם ייחודי ובשר רך ומתפרק מהעצם בעל טעמים וארומות עמוקות.